Ini kisah suami isteri yang mendapat perkongsian lebih dari 14k Likes di facebook….

Jom baca nak nilai kisah ini beb…. 🙂

 

bazooka pill original, big boss perfect lady, bigboss garcinia burner, catuaba original, ebook percuma, kamasutra bahasa melayu, kamasutra bergambar, kisah suami isteri, minyak lintah gunung tok ayah, permata yang hilang, petua suami isteri, pheromances original, pinklady body perfect, produk suami isteri, rahsia suami isteri, The Tao of Love And Sex, vimax canada original, vimax canada spray

Fenomena sakit mata. Kesian betul tengok si isteri terkial2 nak makan. Dah lah makanan isteri yg belikan dan bawa ke meja.

Anak-anak bercerakau kat meja bapa buat dekkkk je. Isteri dtg terkejar2 bawa makanan buat suami dan anak2. Lepas tu berkejar pulak beli air.

Suami still buat dekkkkk je. Dah bawa air susun depan mata hubby terus makan tapi si isteri bahagikan makanan utk anak2 yg lebih kurang 6 tahun dan 4 tahun and ada baby mungkin dlm 7 bulan dlm stroller.

Selesai utk anak2 ibu baru nak makan si kecil menangis. Ibu pun ambil dan dukung sambil makan.

Hubby dah selesai makan kot nak tolong pegang anak dan monitor anak tapi sebaliknya ambil phone dan ngadap phone.

Isteri terkial2 makan. 15 minit berlalu dengar suami marah ‘Apahal terkial kial makan? Lembablah awak ni’.

Maaf aku memang tak sabar tengok benda macam ni and maaf kalau ko rasa malu tapi apa aku cakap memang betul.

Aku bangun dan pergi cakap kat mamat tu…”Encik kalau you nak wife you makan cepat you tolonglah dia pegang baby tu. Tolonglah tengokkan anak2 yg makan berterabur ni, so cepatlah dia boleh makan. Bertimbangrasalah. Sorry saya tegur sbb saya tak boleh tengok.”

Its me…..sorry. – Siti Khadijah.

Boleh kita kategorikan lelaki ini sebagai kategori lelaki dayus?

Bagi kami, tindakan yang ditunjukkan oleh saudara Siti Khadijah ini adalah sangat sesuai bagi menegur sikap segelintir manusia yang mementingkan diri.

Syabas diucapkan kepada akak dan  pesanan kepada golongan suami-suami di luar sana, sayangi dan bertimbang rasalah kepada isteri anda, jangan jadi manusia bebal mentaliti kelas ketiga. –  Credit MYNEWSHUB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s